Su medine rankena ir ketaus korpusu šis
tobulas dizaino klasikos kūrinys yra funkcionalus virtuvėje ir žavus ant
pietų
stalo. Derinti dizaino galimybes su tradiciniu ketaus puodu, dizainerį
Timą Sarpanevą, įkvėpė jo senelis kalvis. Ketaus puodas “Sarpaneva”
tapo tarptautiniu mastu atpažįstamu dizainerio simboliu. Ketaus puodas
yra
padengtas emale. Emalis apsaugo paviršių nuo rūdžių ir sustiprina jį.
Emaliuoto
ketaus puode maistas kokybiškai ruošiamas tiek orkaitėje, tiek ant
viryklės.
Gaminamas maistas tolygiai ir gražiai apskrunda. Emaliuotas paviršius
apsaugo,
kad maisto aromatas nesusigertų į puodą, todėl tą patį puodą galima
naudoti ir
žuvies, ir mėsos ruošimui. Patartina naudoti medinius ar plastikinius virtuvės
įrankius.
Aštrūs daiktai arba šveitimo kempinėlės
gali pažeisti emalį. Rekomanduojama emaliuotą paviršių kartkartėmis
įtrinti
aliejumi.